план виховної роботи 4 класс

план виховної роботи 4 класс

інші методичні матеріали на урок різне скачати. План виховної роботи в 4 класі. План виховної роботи 4 клас 2 семестр. Планування роботи вихователя на семестр з урахуванням календарних дат. Тематичні заняття. планує виховну роботу в клас. бере участь у роботі педагогічної ради. проходить періодичні медичні обстеження. систематично підвищує свою професійну кваліфікацію; бере участі, у діяльності методичних об єднань та інших формах методичної роботи. Самостійно планує свою роботу на навчальний рік і навчальний семестр. План роботи затверджується заступником директора школи з виховної роботи. Подає заступнику директора школи з виховної роботи письмовий звіт про свою діяльність після закінчення навчальної чверті. Отримує від директора ніколи і його заступників інформацію нормативно - правового і організаційно - методичного характеру, ознайомлюється з відповідними документами. Спрямування. Планування 4 клас. Основні завдання та проблемні. Питання в роботі з 4 класом. Методична проблема школи. Виховна проблема школи. Методична проблема класу.

Створення в класі дружнього та сприятливого мікроклімату, згуртування дітей в колектив, сприяння особистісному зростанню кожної дитини. Переглянути та завантажити план виховної роботи можна за посиланням нижче.

Матеріал надається в цифровому вигляді. Формат docx; розмір 4мb. План виховної роботи має враховувати. Мету виховання. План — це не просто перелiк виховних заходiв. Кожен виховний захiд обов’язково має продовжувати наступний. Реальнi потреби колективу.

Перспективнiсть. Узгодженiсть iз загальношкiльним планом. Об’єктивнi i суб’єктивнi можливостi. Конкретнiсть. Комплексний пiдхiд до планування (єднiсть морального, трудового, правового, фiзичного, естетичного виховання). Планування має бути гнучким, щоб у разi потреби щось додати чи змiнити. Планування виховної роботи має базуватися на положеннях концепцiї освiти, мiжнародної декларацiї пр. Нормативно – правове забезпечення – наказ мон № 641 від 16. № 1243 про основні орієнтири виховання учнів 1 - 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів україни та інших нормативних документів. Корнейко людмила сергіївна, класовод 4 класу.

Виховна робота. Календарно - тематичне планування. Помічник учителя. Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 1 - 2 класах. Виховний план класного керівника 4 класу розділ і - vi. Пошук файлів (документів). План виховної роботи в 4 класі (1 - 2 семестр). Скачати файл з сервера 1. Скачати файл з сервера 2. План виховної роботи в 4 класі (1 - 2 семестр) рік видання. 2014 кількість сторінок. 18 формат файлу.

Doc розмір файлу.

Українська. Всього коментарів. Мой план воспитательной работы разработан для 4 класса, согласно календарным праздникам и поставленнымзадачам. Он позволяет решать проблемы воспитания и развития. Волгодонск ростовской области. Муниципальное общеобразовательное учреждение средняя общеобразовательная школа №7. План виховної роботи на 2018 – 2019. Завантажити. План виховної роботи на 2018 - 2019. Педагога – організатора. Завдання виховного процесу у 2018 - 2019. Внутрішня система забезпечення якості освіти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

конспект 4 клас множення і ділення круглих чисел на одноцифрове число виду 3600 3 64 000 4

календарні плани 3 клас лесіна

соняшник 5-6 класів 10 гра відповіді

зразок контрольної роботи з англійської мови 6 клас несвіт тема подорож