навчальне аудіювання тексту 8 клас

навчальне аудіювання тексту 8 клас

Аудіювання тексту художнього стилю. Стежка йшла вгору та вгору.

Хвилеве піднесення спадало. Аудіювання тексту публіцистичного стилю (для 8 класу). іван багряний — видатна постать в українській літературі xx століття, хоча тривалий час його в україні не знали. Причина цього зрозуміла. Він був ворогом комуністичної ідеології і пануючого режиму, борцем за вільну україну.

Лише з часу проголошення україною державної незалежності іван багряний в ореолі заслуженої слави повертається на батьківщину як її вірний син. Вже вийшла ціла бібліотека його творів. Сад гетсиманський, людина біжить над прірвою, тигролови, огненне коло. Тексти для навчального аудіювання. Співці української старовини. Альбом живописная украина” був задуманий тарасом шевченком 1843р. Альбом мав бути виконаний у техніці офорту - виді гравіювання, коли лінії малюнка прорізаються на металевій дошці, а тоді з дошки робиться на папір відбиток. Тексти для контрольного аудіювання. Ця історія дуже подібна до казки. Жив у селі лемеші пастушок олексій, син наталки розум, а в просторіччі - розумихи. Співав у церковному хорі, допомагав дячкові. Селом проїздив високий російський сановник, котрий, почувши рідкісний голос олексія, забрав юного співуна з собою до петербурга. Українська мова 8 клас - розробки уроків - 2016 рік. Різновиди аудіювання. Ознайомлювальне, вивчальне, критичне.

Слухання - розуміння текстів, що належать до різних стилів та типів мовлення (зокрема опис пам’яток історії і культури). Контрольне аудіювання. Систематизувати й узагальнити знання про види мовленнєвої діяльності; дати уявлення про механізм та різновиди аудіювання, види читання; удосконалювати комунікативні вміння, розвивати слухову й зорову пам’ять, збагачувати словниковий запас учнів. Урок контролю знань, умінь і навичок (перевірки володіння всіма. Текст для аудіювання, 6 клас. Немовля плакало, і від жалю бабі тетяні ставало аж млосно. Подумки вона лаяла свою старечу безпам’ятність. Як - то можна було забути поставити молоко в холодильник. Скисло… чим годувати маля в цей пізній вечір і вночі. Немовля вже начеб і не плакало, а протяжно стогнало, як доросла хвора людина. У вухах стояв тихенький плач янголяти… (705 слів) (за д. Пенсіонерці бабі тані було. А п’ятдесят сім років; в сімдесят років; б шістдесят років; г сімдесят п’ять років. Текст для аудіювання 8 клас. Шляхетною трійцею – двома видатними українськими художниками сергієм васильківським і миколою самокишем та автором супровідного тексту істориком дмитром яворницьким – було створено альбом з української старовини”. Він побачив світ 1900 року у петербурзі і, на щастя, до наших днів зберігся й нещодавно перевиданий. Ознайомлення з текстом для аудіювання. Пригода на журавлиному острові майже ціле літо я допомагав дядькові хомі пасти телят на журавлиному острові. Одного разу дядько сказав. «ну, василько, завтра доведеться самому попасти телят. А) чортовому болоті; б) чорному болоті; в) на чалому болоті. Пастушок, коли ввечері заганяв худобу, помітив, що загубилася. А) гартунька; б) гапочка; в) горгонка. В пошуках заглянув до. А) куреня; б) хліву; в) намету.

Побачивши вовчі очі, пастушок метнувся вгору по стовбуру.

А) берези; б) дуба; в) осокору.

А) вовки не лазять по деревах; б) бо там можна виламати палицю для оборони; в) бо звідти можна подати сигнал про небезпеку.

Матеріали, запропоновані на розгляд, чітко структуровані. У вступі автор вказує на головну мету навчання іноземної мови в загальноосвітніх навчальних закладах, необхідності проведення контролю аудіювання як виду мовленнєвої діяльності. Автор пропонує завдання для визначення рівня сформованості компетенції в аудіюванні з огляду на те, що зміст завдань відповідає сферам і тематиці ситуативного спілкування, зазначеним у шкільній навчальній програмі. В основній частині представлено матеріал з текстами та різноманітними завданнями для контролю аудіювання. Київ видавництво “любисток”. Тексти для навчального читання мовчки тексти для контрольного читання мовчки. Ситуативні вправи для складання діалогів. Контрольне аудіювання тексту.

Публіцистичного стилю. Визначити, які стильові ознаки характерні для цього тексту.

А понятійність і предметність, об єктивність. Б логічність доказів, точність висловлювань. В стислість, чіткість, висока стандартизація. Г уживання слів у переносному значенні. Зміна яких властивостей води відбувається у результаті забруднення водойм. Контрольне аудіювання тексту публіцистичного стилю. Урок оцінювання навчальних досягнень учнів. Організаційний момент. Проведення контрольного аудіювання тексту публіцистичного стилю. Сприймання на слух учнями незнайомого тексту від початку до кінця. Аудіювання, 8 клас listening comprehension test. Контрольне аудіювання художнього тексту.

Оцінити рівень орфографічної та пунктуаційної грамотності восьмикласників. Правильно писати слова на вивчені орфографічні правила та слова, визначені для запам’ятовування; ставити розділові знаки відповідно до опрацьованих правил пунктуації; виявити орфографічні й пунктуаційні помилки, на ліквідацію яких слід звернути особливу увагу; перевірити якість оформлення роботи (охайність, акуратність, каліграфія, дотримання червоного рядка, відсутність виправлень); здійснити перевірку здатності учнів сприймати незнайомий текст художнього. Навчальне критичне аудіювання. Перевірити рівень засвоєння знань про основні пунктограми, здобуття умінь і навичок вживати розділові знаки у простих та складних реченнях, відпрацьовувати вміння й навички використовувати здобуті теоретичні знання на практиці; розвивати логічне мислення, орфографічну і пунктуаційну грамотність. Урок перевірки і обліку здобутих знань, умінь і навичок. Аудіювання тексту з метою вилучення конкретної інформації. Активне слухання учнями інструкцій учителя. Активне слухання учнями тексту і заповнення необхідних дат. Перевірка правильності записаних учнями дат. § прослуховування відбувається у класі під керівництвом і контролем учителя; § перевіряється розуміння основного змісту тексту; § тексти підбираються учителем заздалегідь, перевіряється необхідна технічна апаратура (за її відсутності текст розповідається учителем). Підготовка до аудіювання тексту.

Створення в учнів установки на розуміння основного змісту.

Активне слухання учнями речень та співвіднесення їх значення із значеннями речень, поданих на картках. навчальне аудіювання текстів художнього стилю (легенд). Українська словесність 5 клас конспекти уроків. Аудіювання як вид мовленнєвої діяльності. народні міфи та легенди. Ознайомити школярів з художніми особливостями аудіювання як одного з видів мовленнєвої діяльності, що дозволить формувати уміння в аудіюванні, (слуханні та розумінні) текстів різних типів і стилів мовлення, поглибити і узагальнити знання про народні легенди. Комунікативний компонент. Розвиток умінь аудіювання, створення власних висловлювань на базі прослуханих текстів. Вихідні дані невідомі. Пропонуємо кілька текстів для аудіювання, узятих із творів сучасної української дитячої літератури. Можливо, відшукати й прочитати ті твори захочеться не тільки школярам, а й учителям. інформація для учнів та батьків. Для навчальної діяльності. Календарне планування. Нмк з англійської мови. Розвиток навичок письма з теми “дозвілля” – скачати. Контроль навичок письма – скачати. Контроль навичок аудіювання (1 семестр) – переглянути, текст. Контроль навичок читання (1 семестр) – переглянути. Контроль навичок письма (1 семестр, нова програма) – переглянути. Решебники для 8 - го класса. Учебники для 8 - го класса. Решебники за 8 класс > українська мова > в. Контрольне аудіювання - семестр 1. Тваринний світ україни№ 1 - 12.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

конспект 4 клас множення і ділення круглих чисел на одноцифрове число виду 3600 3 64 000 4

календарні плани 3 клас лесіна

робочий зошит англійська мова 2 клас до підручника оксана карпюк

час рікою пливе на німецькій мові