контрольні роботи з укр мови 2 класс

контрольні роботи з укр мови 2 класс

Контрольні роботи для 2 класу з української мови складено за «оновленими навчальними програмами для початкової школи(1 - 4 класи), відповідно до державного стандарту, користуючись орієнтовними вимогами до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи. інші методичні матеріали на урок українська мова скачати. Инфоурок › начальные классы ›другие методич. Материалы›контрольні роботи для 2 класу з української мови (аудіювання, диктанти, списування). Контрольні роботи для 2 класу з української мови (аудіювання, диктанти, списування). Библиотека материалов. Добавить в избранное.

Тексти з української мови для аудіювання, списування, диктантів у 2 класі за оповіданнями в. Підготувала вчитель початкових класів новоазовської зош№2. Воротинцева оксана іванівна. Мама з олею сиділи в кімнаті й з тривогою дивилися в вікно. Мов білі метелики, полетів сніг. Все довкола побіліло. Контрольні роботи для 2 класу.

Контрольна робота № 1 в - 1 1. Познач рядок, у якому допущені помилки в написанні слів. А зирновий, чесло; зема; б легко, широкий, верба; в зелень, тепло, вишневий. Встанови відповідність. Щока 5 зв 6 б 2 скл ґудзик 5 зв 4 б 2 скл сьомий 5 зв 6 б 2 скл. Познач рядок слів, у якому букви я, ю, є позначають два звука. А буряк, синє, ключ; б баян, юнга, в’юн; в люлька, літнє, мряка. Запиши слова, поділяючи їх для переносу різними способами. Контрольна робота № 2 в - 2 1. А зерновий, число; зима; б зимля, сирпи, систра; в швидкий, стежки, зерно. Щастя 5 зв 6 б 2 скл дзиґа 6 зв 5 б 2 скл. Контрольні роботи з української мови для 2 класу.

Контрольні роботи з української мови. Підручники і посібники рік. Дидактичні матеріали з української мови. 2 клас дидактичні матеріали з української мови. 3 клас дидактичні матеріали з української мови. Тренажер для 2 класу конкурсні завдання з української мови. 4 клас формування предметних компетентностей. Картки з української мови. 3 клас українська мова. Орлова вікторія володимирівна навчальний заклад. Слобожанська гімназія №2 зміївської районної ради харківської області контрольні роботи з української мови (2 - 4 класи) 2 клас тема « текст. Спільнокореневі слова 3 клас тема. Значення слова 3 клас тема. Будова слова 3 клас тема. Прикметник 3 … підсумкова діагностична (контрольна) робота українська мова 2 клас в 2 варіантах - тестові завдання різного типу і рівня складності - безкоштовно. Підсумкова діагностична (контрольна) робота з української мови для 2 класу.

Завдання для 2 класу.

клас - 1 клас 2 клас 3 клас 4 клас. Українська мова 2 клас просмотров. Lani комментарии (1). Lani комментарии (0). Самостійна робота до мовної теми № 1 «звуки і букви. Готуємося до контрольної роботи. Маючи такий зошит, учні можуть зрозуміти, які завдання чекають їх на контрольних роботах і самостійно виконувати їх. і це дозволить учням навчитись виконувати типові завдання і тим самим покращити вивчення укрїнаської мови. Зошит контрольні роботи українська мова 2 клас данилко а. Цю роботу я люблю, та від неї худну.

Зі словом – відгадкою склади запитальне речення. Жар, дарує, ялина, юнак, дарувати, майорить, вісь, читає, клас, льон, їжа, район, пір’я, все, джміль, сядь, гілля, яна. Склади і запиши з цими словами 2 речення. із двох варіантів поділу слів для переносу вибери правильний і підкресли. Знайди помилки і викресли ці слова. Слід, якір, поїзд, день, баян. Двоє учнів записували слова в алфавітному порядку.

Підкресли правильний запис. Альбом, бджола, вуса, гілка, двір. Алфавіт, дерево, береза, віл, гніздо. Поділи слова на склади. Сорочка, полька, осика, ластівка, пісня, брова, пашниця, ясен. Посібник містить зразки орієнтовних тематичних контрольних робіт різних типів для учнів 2 - го класу з математики, української мови, літературного читання, природознавства. Усі тематичні контрольні роботи 2 - й клас - 2018. Сутність компетентнісно орієнтованих завдань. Тематичні контрольні роботи. Комбінована контрольна робота з математики № 1. Збірник задач і контрольних робіт. Українська мова - це основоположник всього в юному віці. Завдяки української мови діти вчаться в школі читати, освоюють нові дисципліни, вивчають світ. У другому класі предмет українська мова однозначно став складнішим, ніж в першому, однак це не привід сумувати і отримувати погані оцінки. Тепер будь - якому другокласнику допоможе сайт мояшколи і розділ гдз українська мова 2 клас. Розв язник з української мови просто необхідний, якщо ви дбаєте про свою дитину і реально оцінює, який хоче щоб вона мала знання і оцінки. Справа в тому, що гдз для школярів - це спосіб перевіряти домашні завдання і бути впевненим в правильності їх вирішення. Перевірні роботи з української мови. За іі семестр 2 класу.

Вид перевірної роботи. Запиши слова у два стовпчики, обираючи з дужок відповідну букву.

У перший стовпчик запиши слова, букву яких можна обрати по слуху.

У другий стовпчик запиши слова, букву в яких можна обрати, перевіривши орфограми.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

противостояние кинг торрент

робочий зошит англійська мова 2 клас до підручника оксана карпюк

соняшник 5-6 класів 10 гра відповіді

календарно-тематичне планування укр.мова за підручником м.с вашуленко о.в вашуленко