конспект 4 клас множення і ділення круглих чисел на одноцифрове число виду 3600 3 64 000 4

конспект 4 клас множення і ділення круглих чисел на одноцифрове число виду 3600 3 64 000 4

Закріплення множення і ділення круглого числа на одноцифрове число. Складені задачі на 2 - 3 дії. Закріпити знання учнів про множення і ділення круглого числа на одноцифрове, вдосконалювати вміння розв’язувати складені задачі на 2 - 3 дії, складати задачі за коротким записом умови задачі, за малюнком, за даним виразом, розвивати пам ять, увагу, логічне мислення, обчислювальні навички; виховувати дружні стосунки, взаємодопомогу, інтерес до уроків математики, любов і повагу до артистів циркового мистецтва. Урок математики 4 клас запропоновано план - конспект уроку на тему усне ділення круглих багатоцифрових чисел на одноцифрові. Учні розв’язують задачі на зустрічний рух; обчислюють площу розгортки прямокутного паралелепіпеда; вдосконалюють обчислювальні навички, розвивають логічне мислення, кмітливість, пам ять; виховуємо любов до шевченкового слова, почуття прекрасного, гордості за свій рідний край. Конспект на урок математика скачати. Усне ділення круглих багатоцифрових чисел на одноцифрові. Множення і ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Задачі на рух (723 - 731). Орієнтовна навчальна мета. Ознайомити з діленням круглих багатоцифрових чисел на одноцифрові; закріплювати вміння розв’язувати задачі на рух, обчислювати площу.

Перевірка домашнього завдання. Перевіряючи задачі 721, 722, заслухати пояснення різних способів розв’язання, визначити найбільш раціональний. Актуалізація та корекція опорних знань учнів. Завдання для опитування. Чому в частці на місці сотень треба писа. Всі предмети алгебра біологія географія геометрія екологія економіка зарубіжна література іноземна мова інформатика інший історія літературне читання логопедія математика музика навчання грамоти обж образотворче мистецтво основи здоров я правознавство природознавство психологія релігієзнавство трудове навчання українська література українська мова фізика фізична культура хімія художня культура я у світі. Конспект уроку на тему.

Подорож західною україною. Вікно перегляду документа. Множення й ділення круглих чисел інтегрований урок – мандрівка (математика, природознавство, читання, образотворче мистецтво) 3 клас вчитель початкових класів каховської гімназії татунова олена єгорівна. Вчити множити і ділити круглі числа, роз’язувати геометричні задачі, удосконалювати обчислювальні навички, закріплювати знання нумерації багатоцифрових чисел. Розвивати творчі здібності учнів, вміння аргументувати обрані розв’язки завдань; розвивати мовлення учнів, пізнавальний інтерес. Алгебра - це розділ математики, в якому вивчаються різні види рівнянь і способи їх розв’язання. Гра “розшифруй назву тварини”. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Перевірка ділення множенням. Ускладнені задачі на зведення до одиниці. Закріплювати вміння виконувати і пояснювати письмове ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові, виконувати перевірку ділення множенням, вміння розв’язувати задачі; вдосконалювати обчислювальні навички; розвивати увагу; виховувати інтерес до предмета. яке число треба збільшити на 8, щоб отримати 64. запишіть число, яке більше 5 у 200 разів. на скільки потрібно розділити 560, щоб отримати 80. до якого числа треба додати 100, щоб отримати 360. Задачі на пропорційне ділення. Множення багатоцифрових чисел на круглі та розрядні числа. Повторення ділення трицифрових чисел на одноцифрові і двоцифрові числа. Математика 4 клас урок 91 тема. Ділення з остачею на двоцифрове число. Усне ділення круглих чисел на розрядні числа. Закріплення ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове.

Математика 4 клас урок 90 тема. Правило ділення числа на добуток. Усне ділення круглих багатоцифрових чисел на розрядні числа. Повторення ділення з остачею на одноцифрове число. Множимо і ділимо круглі числа укрупненням розрядних одиниць. Формувати обчислювальні навички множення і ділення круглих чисел; формувати вміння множити розрядне числа на одноцифрове, ділити розрядне число на одноцифрове, ділити розрядне число на розрядне укрупненням розрядних одиниць; формувати навички додавання і віднімання круглих трицифрових чисел укрупненням розрядних одиниць; закріпити вміння знаходити частину від числа та число за величиною його частини; формувати вміння розв’язувати ускладнені рівняння. Мультимедійний комплект. Множення і ділення круглих чисел на одноцифрове число (3600. Письмове ділення багатоцифрового числа на одноцифрове у випадку, коли в запису частки є нулі (5648. Прямокутний паралелепіпед (куб). Ділення іменованих чисел на одноцифрове число. Складені задачі на спільну роботу.

Діти обчислюють їх значення і порівнюють одержані результати. З рівностей на множення числа 70 діти складають по дві рівності на ділення. З’ясовуємо, що міркувати при діленні круглого числа на одноцифрове можна так само, як і при множенні. = 70 формулюємо узагальнену пам’ятку.

Множення (ділення) круглого числа на одноцифрове.

Закріпити вміння ділити кутом круглі числа на одноцифрові. Розвивати усне мовлення, логічне мислення. Виховувати почуття любові до домашніх тварин. Ноутбук учителя, нетбуки учнів, малюнки тварин, таблиця і картки - цифри для усного рахунку.

Дидактична гра ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Написано календарне планування і семестр 3 клас (усі предмети), деж усі як немає музичного мистецтва та образотворчого мистецтва. Математика 4 класс м. Множення і ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове число. Гдз математика 4 класс. Самые популярные книги. Учебники всемирная история 6 класс. Вчити множити і ділити розрядні числа на одноцифрове число; розв’язувати задачі різними способами; познайомити з сімома чудесами світу; розвивати творчість, швидкість мислення, пізнавальні інтереси; виховувати інтерес до минулого та бажання дізнатися багато цікавого про нього. Кольорова наочність, малюнки, таблиці для усного рахунку, геометричні фігури, піктограми, підручник, комп’ютер. Нумерація багатоцифрових чисел. Читання і записування шестицифрових чисел. Множення і ділення на 10, 100, 1000 полежака тетяна андріївна, вчитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії яготинської сзош і - ііі ступенів №3 <<завантажити>>. Розв язування задач на знаходження дробу від числа. Повторення множення та ділення на одноцифрове число кондратенко тамара миколаївна, вчитель початкових класів рожнівського нвк зош і - іі ступенів - днз броварського району <<завантажити>>. Додавання і віднімання багатоцифрових чисел. Додавання і віднімання іменованих чисел. Письмове ділення на одноцифрове число. Знаходження частини числа. Задачі на знаходження частини числа. Задачі на спільну роботу.

Множення одноцифрових чисел на багатоцифрові. Знаходження значень виразів на сумісні дії різного ступеня. Обчислення значень виразів на сумісні дії. Множення круглих чисел. Завдання з математики для 4 класу на найбільшому порталі інтерактивної дошкільної та шкільної електронної освіти learning. Виконує множення і ділення круглих чисел на одноцифрове число. 3 використовувати розуміння розрядності чисел для округлення багатозначних чисел до будь - якого розряду.

Множення багатоцифрових чисел, використовуючи властивості арифметичних дій. Помножити ціле число до чотирьох цифр на однозначне ціле число та помножити два двозначних числа, використовуючи стратегії, що базуються на розрядності чисел та властивостях арифметичних дій.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

календарні плани 3 клас лесіна

противостояние кинг торрент

робочий зошит англійська мова 2 клас до підручника оксана карпюк