мамина криниця текст пісні

мамина криниця текст пісні

Висохла криниця в мами біля хати, звідки пили воду, як були малі. Дивиться на небо стара сива мати, там летять додому сірі журавлі. Не журися, рідна, прилечу до тебе, джерело розчищу, вишні напою. Бо ніколи в світі забувать не треба мамину криницю в рідному краю. Журавлиний клекіт лине над садами, кучеряві вишні, голуба вода. Коли діти вдома видається мамі, що прийшли до неї молоді літа. Романси, мамина криниця, людмила кірик - радомська, юрій констанкевич, світозари місцевість. • романси • пісні про любов до батьків. Ваша думка та побажання. Щоб мати змогу додавати файли, у вашому бровзері має бути дозволений javascript та відкривання нових вікон. Світозари - мамина криниця. Мар ян муж - мамина криниця, 2016. Виправлення та доповнення правила. Текст виктор павлик — мамина криниця. Під вишневим тихим літнім садом, де п’янить бузку пахучий цвіт, де звисають грона, грона винограду, там криниця мамина стоїть. Мов життя, криниця та глибока, наче свідок тихий мовчазний, в ній усе сплелося. Радощі й неспокій і мого дитинства світ ясний. іще раз, коли іду до дому, чи з порога рідного іду, бачу я завжди з дитинства ту знайому, мамину криницю у саду.

На этой странице находится текст песни віктор павлік - мамина криниця, а также перевод песни и видео или клип. Считают текст песни верным 0 чел. Считают текст песни неверным. Висохла криниця, в мами біля хати, звідки пили воду як були малі. Дивиться на небо стара сива мати, там летять до дому сірі журавлі. Дивиться на небо стара сива мати, та млетять до дому журавлі. Не журися рідна прилечу до тебе, джерело розчищу, вишні напою. Бо ніколи в світі забувать не треба, мамину криницю в рідному краю. ) журавлиний клекіт лине над садами, кучерявиві вишні, голуба вода. Коли діти в дома, видається мамі, що прийшли до неї молоді літа. Есть ошибки или текст неправильный. У маминім саду, сумують абрикоси, скудовжився город, поріс густий бур ян. і стеле дощ, свої патлаті коси, і зник духмяний запах хризантем. Чого ж коли тої води нап юся, болить, ридає серденько моє. Чи сонце світить, чи туман лягає, стоїть хатина - в вікнах самота. А по стежках, де матінка ходила, росте жагуча, буйна кропива. Новые христианские песни с аккордами, найти mp3 download, без регистрации и быстро, тексты песен, минус, chords and lyrics, with chord diagrams, free chord chart, easy version and transpose, instrumental. Dm e am f висохла криниця в мами біля хати dm g c am звідки пили воду, як були малі dm e am f дивиться на небо стара сива мати dm e am c як летять у небі сірі журавлі. F g c am не журися рідна, прилечу до тебе dm g c am джерело розчищу, вишню напою f g c am бо ніколи в світі забувать не треба dm e am c мамину криницю в рідному краю. і стеле дощ, свої патлаті коси. Піду, шукаю маму на подвір ї, шпориш зелений виріс і зітлів. і хоч роки мої летять у вирій, я все ж шукаю маминих слідів. Можно изменить тональность и скорость воспроизведения. Скачать минусовку и текст песни. Ольга монастирська мамина калина. Українські пісні та відео. • 3, 5 млн просмотров 9 лет назад. Під вишневим тихім літнім садом, де п’янить бузку пахучий цвіт, де звисають грона, грона винограду, там криниця мамина стоїть. Й радощі, й неспокій, і мого дитинства світ ясний. і щораз, коли іду додому, чи з порога рідного іду, бачу я завжди з дитинства ту знайому мамину криницю у саду.

Раиса (раїса) кириченко. Все тексты песен світозари. Следующий текст песни. Світозари - микуленецьке пиво. Текст песни світозари - мамина криниця. Висиха душі криниця і життя, як не було, якщо раз чи два на місяць не поїду у село. Приспів як побачу рідну хату, заяснію, наче цвіт. Здрастуй, мамо, здрастуй, тату, і мого дитинства слід. Щиро мені щебетала мамина вишня в саду, вдаль голубими вітрами весни за обрій пливли. Раннім туманом у мами коси, як дим, зацвіли. Мати в тривогах вінчала щастя жадане й біду.

Радо мене зустрічала мамина вишня в саду.

Здавна близьке й сокровенне все там, аж терпне душа. Ронить зацвіток додолу мамина вишня в саду.

Пісня любові дитинства в серці бринить, як струна. Наче священа молитва з рідного краю луна. Та не порадує літо душу мою молоду…. Плаче тепер білим цвітом мамина вишня в саду.

Тексти пісень і ноти до них, різної тематики. Пісні - переробки на укр. Для випускного, квк та інших свят. Мамина криниця (плюс) - поштар раіса. У маминім саду, сумують абрикоси скудовжився город, поріс густий бур ян і стеле дощ, свої патлаті коси і зник духмяний запах хризантем. Чи сонце світить, чи туман лягає стоїть хатина в вікнах самота а по стежках, де матінка ходила росте жагуча, буйна кропива. Піду, шукаю маму на подвір ї спориш зелений виріс і зітлів і хоч роки мої летять у вирій я все ж шукаю маминих слідів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

противостояние кинг торрент

соняшник 5-6 класів 10 гра відповіді

календарно-тематичне планування укр.мова за підручником м.с вашуленко о.в вашуленко

календарне планування 4 клас 2021-2022 навчальний рік українська мова вашуленко за оновленою програмо